Tarinoita tekniikoista, materiaaleista ja tekemistäni tuotteista

Minulla on viime kesän ekoprinttaus-kokeilujen jäljiltä vielä muutamia papereita käyttämättä, niinpä ajattelin tehdä osasta kirjanmerkkejä. Käypä kurkkaamassa YouTube-kanavaltani video, miten kirjanmerkit tein.

Mistä kierrätyskirjoja löytää ja mitä niille kannattaa tehdä? Kierrätyskirjoja löytyy kirppiksiltä ja kierrätyskeskuksista euron-kahden hintaan ja allekin, jopa ilmaiseksi! Itse etsin hyvien tarinoiden lisäksi kauniita kansia, joita löytyy varsinkin vähän vanhemmista kirjoista. Kansia voi käyttää kirjansidontaan ja askarteluun. Ideoita löytyy mm....

"You only fail, if you stop trying". Näin jossain tämän lausahduksen ja se kolahti. Epäonnistut vain jos et yritä, niinhän se on. Toimii hyvänä kannustimena itselle kun jotain muka-vaikeaa tulee vastaan.

Olen viime kuukausina pohtinut paljon omia arvojani yritystoiminnassani. Ja etenkin sitä, miten ne siinä näkyvät. Sivutoiminen yrittäjyyteni on toki pientä puuhastelua isompiin alan toimijoihin verrattuna. Mutta yhtä kaikki, arvot määrittävät miten teen asioita, niitä pieniäkin.

Pala taidetta

16.01.2023

Gellipainanta on kokeilevaa taidegrafiikaa, jossa kaikki vedokset eivät aina onnistu toivotulla tavalla.