ART JOURNAL

ART JOURNAL tai suomalaisittain ARTTIKIRJA, on taidepäiväkirja. Se voi olla tarkoitettu vain henkilökohtaiseen käyttöön tai kenen tahansa selattavaksi. Sen voi tehdä kierrätyskirjaan tai uuteen luonnosvihkoon. Sivuihin voi tehdä sisältöä käyttämällä sekatekniikkaa; maaleja, kollaasia, piirroksia, kuvia, tekstejä. Art Journalissa on parasta pienet yksityiskohdat!

Se on tekijänsä näköinen taiteellinen kirja. Lue lisää blogistani, mikä on minulle mieluisin tapa tehdä art journalia.

Olen viime aikoina inspiroitunut vanhoista kirjoista leikatuista sanoista ja lauseista, joista teen uusia tekstinpätkiä art journalin sivuille. Joskus niistä tulee sattumalta kuin runoja, joskus taas koomisia ja kömpelöitä lauseita ;)

Tein kuvasarjan nimeltään "Aamu valkeni taas kirkkaana", muutamista arttikirjojeni sivuista, joissa olen käyttänyt kirjoista leikattuja lauseita. Voit katsoa kuvat täällä. 

EDIT 19.3.24 Alla olevasta painikkeesta voit ladata itsellesi tekstiarkin tulostettavaksi. Voit käyttää tekstejä art journaliin tai mihin vain keksit. Olen leikannut sanat ja lauseet eri kierrätyskirjoista ja yhdistellyt niitä uusiksi lauseiksi. Ne ovat kuin runoja, toki vähän hupaisia sellaisia ;). Arkki on vapaasti ladattavissa yksityiskäyttöön.

Olen lisännyt verkkokauppaani uusio-luonnoskirjoja, jotka sopivat mielestäni mainiosti mm. art journaliksi. Kirjat on tehty kierrätyskirjojen kansista, sivut ovat laadukasta Munken-paperia.