YHTEYSTIEDOT

Moi, olen Kirsi Paakkinen, artesaani ja käsillätekijä. Luova tekeminen on minulle tärkeää, se tuo iloa ja hyvinvointia.

Olen innostunut kokeilemaan eri taide- ja käsityötekniikoita sekä materiaaleja. Parasta luovassa työssä on se, kun ideoinnin ja suunnittelun kautta tuote saa lopullisen muotonsa ja sen voi viedä myyntiin. Se on palkitseva hetki!

Tuotevalikoimani käsittää suurimmaksi osaksi paperituotteita: kortteja, taidetta, kirjanmerkkejä, magneetteja, muistikirjoja, vihkoja jne. 

Yhdistävä tekijä paperituotteissani on gellipainanta. Se on taidetekniikka, jonka pariin palaan aina uudelleen. Gellilevyllä painettuja papereita voi käyttää moneen tarkoitukseen. Niitä voi hyödyntää tuotevalmistukseen ja taidetekniikoihin.

Luonnossa on elementtejä, jotka inspiroivat luovaa tekemistäni. Sieltä löytyvät värit ja kasvien muodot, jotka painan paperille.

Minulla on kotona oma työhuone, jossa voin vapaasti toteuttaa luovuuttani. Voin huoletta jättää pöydälleni keskeneräiset projektit ja jatkaa sitten kun siihen on taas aikaa. 

Ja hei, kiva kun olet tullut nettisivulleni. Klikkaa Galleriaan, niin näet mitä kaikkea teen! Ajankohtaisia juttuja voit seurata Instagram-tililläni @kirsipaakkinen.

YHTEYSTIETONI

HALUATKO KYSYÄ LISÄTIETOJA?

Haluaisitko lisätietoa tuotteista tai käyttämistäni tekniikoista? Kiinnostaisiko opetella gellipainantaa? Vai onko sinulla ihana myymälä, johon haluaisit tuotteitani myyntiin?

OTA YHTEYTTÄ:

040 7677551

info@kirsipaakkinen.fi

SIVUTOIMINEN YRITYKSENI:

KP.design

Y-tunnus: 2094497-3

LÄHETÄ VIESTI:

KIITOS VIESTISTÄSI, VASTAAN PIAN!

LINKIT OMIIN KANAVIINI:

INSTAGRAM

PINTEREST

YOUTUBE

FACEBOOK

JÄLLEENMYYJÄT:

Tuotteitani on tällä hetkellä myynnissä Heinolassa, Kädentaitajien Elämyspuodissa, Savontie 12. Se on kodikas käsityömyymälä, jossa on myynnissä lähiseudun käsityöntekijöiden laadukkaita tuotteita. Tervetuloa!