5 ilmaista tapaa TUKEA pienyrittäjää somessa

08.05.2023

Onko sinullekin tullut tavaksi selata loputonta kuvavirtaa somessa? Kun selaa tarpeeksi kauan, löytyy lopulta jotain kiinnostavaa, joka saa pysähtymään. Minkälainen sisältö saa sinut pysähtymään?

Pienyrittäjän on vaikea, jopa mahdoton kilpailla isompien brändien kanssa. Yksi kilpailun alla oleva some-alusta on Instagram. Loputon kuvavirta elää siellä 24/7. Jokainen yrittää parastaan: miellyttää ja viihdyttää katsojaa. 

Miksi olen itse Instagramissa? Instagram on pienelle yritykselleni kuin näyteikkuna. Esittelen siellä osaamistani, näytän ja kerron mitä teen ja miten. Kerron myös mistä tuotteitani voi ostaa. Seuraan kollegoita ja muita luovan alan ihmisiä ja toimijoita, mutta myös ystäviä ja tuttavia. Visuaalisena ihmisenä minut pysäyttää hyvä kuva ja mielenkiintoinen tarina. 

Viime aikoina minua on pohdituttanut se, että tekeekö somen jatkuva selailu ihmisen passiiviseksi? Etsitään kiinnostavaa sisältöä mutta ei juurikaan viitsitä/jakseta reagoida siihen. Jos olet kaltaiseni tavoitteellisen somesisällön tuottaja, oletko samaa mieltä? 

Jos olet somessa katsojan roolissa, pyydän sinulta ilmaista tukea meille monille pienyrittäjille.

ALLA LISTATTUNA 5 ILMAISTA TAPAA TUKEA PIENYRITTÄJÄÄ SOMESSA:

1. TYKKÄÄ 

2. KOMMENTOI 

3. SEURAA

4. TÄGÄÄ

5. JAA

Kiitos kun luit loppuun asti! Jos heräsi ajatuksia, kommentoi tai lähetä sähköpostia info@kirsipaakkinen.fi. Tykätään toisistamme, kommentoidaan ja seurataan! 

Teksti editoitu 21.3.24