KIRSIN BLOGI

Pieniä tarinoita käsillätekijän työpäivistä, tuotteiden valmistuksesta, tekniikoista, materiaaleista ja kaikesta mikä sivuaa tätä elämäntapaa, tervetuloa lukemaan blogiani!

Minulla on viime kesän ekoprinttaus-kokeilujen jäljiltä vielä muutamia papereita käyttämättä, niinpä ajattelin tehdä osasta kirjanmerkkejä. Käypä kurkkaamassa YouTube-kanavaltani video, miten kirjanmerkit tein.

Mistä kierrätyskirjoja löytää ja mitä niille kannattaa tehdä? Kierrätyskirjoja löytyy kirppiksiltä ja kierrätyskeskuksista euron-kahden hintaan ja allekin, jopa ilmaiseksi! Itse etsin hyvien tarinoiden lisäksi kauniita kansia, joita löytyy varsinkin vähän vanhemmista kirjoista. Kansia voi käyttää kirjansidontaan ja askarteluun. Ideoita löytyy mm....

Olen viime kuukausina pohtinut paljon omia arvojani tässä pienessä yritystoiminnassani. Ja etenkin sitä, miten arvot siinä näkyvät. Sivutoiminen yrittäjyyteni on toki pientä puuhastelua isompiin alan toimijoihin verrattuna. Mutta yhtä kaikki, arvot määrittävät miten teen asioita, niitä pieniäkin.