TOIMITUSEHDOT

TOIMITUSEHDOT 31.1.2024

YLEISTÄ

Käsintehtyjen tuotteiden ja palvelujen verkkokauppa, joka toimii www.kirsipaakkinen.fi -sivuston yhteydessä, on suomalaisen sivutoimisen yrityksen, KP.designin omistama ja ylläpitämä.

Myyjä: KP.design / Kirsi Paakkinen. Y-tunnus: 2094497-3. Sähköposti: info@kirsipaakkinen.fi. Gsm: 040 7677551

Asiakas on velvollinen lukemaan ja hyväksymään toimitusehdot ennen tilaamista. Tuotteet ja palvelut ovat myynnissä vain täysi-ikäisille yksityishenkilöille sekä yrityksille ja yhteisöille tai vastaaville.

Asiakas on vastuussa siitä, että hän täyttää oikein omat yhteystietonsa; nimen, osoitteen, puhelinnumeron ja sähköpostiosoitteen. Edellämainitut yhteystiedot ovat pakollisia tilauksen toimitusta varten.

Myyjä varaa oikeuden tuotteiden hintojen ja toimitusehtojen muutoksiin ilman ennakkoilmoitusta. Myynti ja toimitus vain Suomeen.

Tuotekuvat on käsitelty mahdollisimman luonnonmukaisiksi. Tuotteen värisävy näyttöruudulla saattaa hieman poiketa fyysisestä tuotteesta teknisistä syistä johtuen.

HINNAT

Tuotteiden ominaisuudet ja hinnat on esitetty tuotesivuilla. Tuotteiden hinta ei sisällä toimituskuluja vaan ne veloitetaan erikseen. Tuotteiden postitukseen käytetään ympäristöystävällisiä pakkauksia. Tuotteiden hinnat eivät sisällä arvonlisäveroa, koska myyjä ei ole ALV-velvollinen.

MAKSUVAIHTOEHDOT

Tilisiirto on tällä hetkellä ainoa maksuvaihtoehto verkkokaupassa. Kun maksusuoritus näkyy myyjän tilillä, tilaus viedään postiin toimitettavaksi.

TOIMITUSAIKA

Tuotteet postitetaan 1-2 arkipäivän kuluessa tilauksesta. Mahdollisista viivästyksistä ilmoitetaan verkkokaupan etusivulla tai sähköpostilla. Viikonloppuisin ja erikseen ilmoitettuina loma-aikoina tilauksia ei käsitellä.

TOIMITUSTAVAT (31.1.2024 / www.posti.fi)

Toimitus Postin kautta kirjeenä tai pakettina. Toimitustapa riippuu tuotteen koosta ja painosta sekä tilatusta määrästä. Kun annat sähköpostiosoitteen tilauksen yhteydessä, saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen ja lähetystunnuksen. Voit seurata lähetystä verkkosivuilla www.posti.fi/lahetystenseuranta.

1. Kirje 50 g asti, maksu 2,30 €. Toimitus 4 arkipäivässä lähettämisestä. Toimitus postilaatikkoon tai -luukkuun. Kirjeen kulkua ei voi seurata.

2. XXS -pikkupaketti, maksu 5,90 €: Toimitus 2–3 arkipäivässä lähettämisestä. Toimitus postilaatikkoon tai -luukkuun. Lähetyksen kulkua voi seurata netissä www.posti.fi tai OmaPosti-sovelluksella.

2. S, S Plus tai M -paketti, maksu 6,90 - 8,90 €: Toimitus 1–3 arkipäivässä lähettämisestä. Toimitus postiin tai pakettiautomaattiin. Noudettavissa 7 päivän ajan. Lähetyksen kulkua voi seurata netissä www.posti.fi tai OmaPosti-sovelluksella.

Myyjä ei vastaa lähetyksen toimittajan, kuten Postin, palvelun tasosta tai toiminta nopeudesta eikä niistä johtuvista välillisistä haitoista. Huomioi, että Posti säilyttää lähetyksiä vain 7 päivää ja voi ohjata paketteja ruuhkautumisen takia muihin pisteisiin, kuin sinne, minne lähetys on tilattu.

PALAUTUSEHDOT

Varastotuotteilla on kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus tuotteen vastaanottamisesta. Mikäli palautat tuotteen, otathan ensin yhteyttä sähköpostitse info@kirsipaakkinen.fi, niin sovitaan yksityiskohdista. Palauttamisesta on ilmoitettava 14 vrk:n sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Tuote on palautettava myyjälle 14 vrk:n sisällä siitä, kun myyjä sai tiedon kaupan peruuttamisesta. Liitä palautukseen nimesi ja yhteystietosi. Palauttajan on tarvittaessa näytettävä toteen, että tavara on palautettu määräajassa, esimerkiksi palautuskuitilla. Myyjä ei lunasta postiennakolla lähetettyjä palautuksia ja pidättää oikeuden vähentää syntyneet kulut ohjeiden vastaisesta palautuksesta.Tilaustuotteilla ja digitaalisilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta.

HUOM. Asiakas maksaa itse lähetyksestä ja palautuksesta aiheutuneet kulut, joita ei hyvitetä. Asiakas vastaa palautuksen asianmukaisesta pakkaamisesta, jotta lähetys saapuu ehjänä perille.

Myyjä palauttaa tuotteesta maksamasi summan mahdollisimman pian palautuksen vastaanottamisesta. Palautettavan tuotteen on oltava käyttämätön, puhdas ja myyntikuntoinen. Mikäli tuotetta on käytetty, myyjä varaa oikeuden pidättää hinnasta arvonalennuksen.

VIALLINEN TAI VÄÄRÄ TUOTE

Tuotteet ovat huolella käsintehtyjä. Jos tuotteessa kuitenkin on selvä valmistusvirhe, ota heti yhteyttä myyjään sähköpostitse info@kirsipaakkinen.fi, tuotteesta otetun kuvan kera. Viallisen tai väärän tuotteen kohdalla asiakkaalle korvataan myös palautuksesta aiheutuneet kulut.

Jos huomaat vastaanottaessasi, että kirje tai paketti on vaurioitunut, reklamoi siitä heti Postiin ja myyjälle. Ota heti valokuva vaurioituneesta pakkauksesta.

NOUTAMATTA JÄTETTY PAKETTI

Paketin noutamatta jättäminen ei katsota tilauksen peruuttamiseksi tai palautukseksi. Lunastamaton paketti siirtyy myyjän omaisuudeksi. Myyjä veloittaa noutamattomasta lähetyksestä toimituskulut molempiin suuntiin.

ASIAKASTIEDOT

Kaikki asiakastiedot ovat luottamuksellisia. Asiakastietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille.

ASIAKASPALVELU

Kaikissa verkkokaupasta tilaamiseen liittyvissä kysymyksissä ja/tai ongelmatapauksissa ota yhteyttä: info@kirsipaakkinen.fi.