Vihkosetti, 2 kpl

Uniikki, käsin painettu muistivihko on helppo pitää mukana. Ohut vihko sopii muistivihkoksi, kirjoittamiseen tai piirtämiseen. Settiin kuuluu kaksi vihkoa. Toisen voit antaa vaikka ystävälle!

Vihkon koko on n. 10 x 14,5 cm. Sivupaperi on 80 g valkoista sileää paperia. Yhdessä vihkossa on 32 tyhjää sivua. Vihko on sidottu käsin mustalla puuvillanarulla. Uniikit ja taiteelliset kannet on painettu käsin molemmin puolin. Voit itse päättää, kumpi on etupuoli!

Kansipaperit on painettu Gel Print -levyä ja akryylimaaleja käyttäen. Gellipainanta on monotypiaa, joka on yksi taidegrafiikan muodoista. Jokainen paperille käsinpainettu vedos on uniikki.

Tuotteen hintaan lisätään toimituskulut. Tuotekuva on käsitelty mahdollisimman luonnonmukaiseksi. Tuotteen värisävy näyttöruudulla saattaa kuitenkin hieman poiketa fyysisestä tuotteesta, teknisistä syistä johtuen. 

Huom. Tuotteen kaikki työvaiheet on tehty huolellisesti käsin, sitä ei ole tehty teollisesti eikä se ole täydellisen virheetön. Käsityön jälki saa näkyä yksilöllisissä tuotteissani.

7,00 €
Ei sisällä toimitusmaksua