Taidemagneetti-setti

ALE

Käsintehdyssä ja uniikissa taidemagneetissa on paljon mielenkiintoisia, graafisia yksityiskohtia. Magneetin pieni koko, noin 6 x 6 cm, vielä korostaa kauniita kuvioita. Se on kuin pieni taideteos! Voit kiinnittää taidemagneetin koristeeksi jääkaapin oveen tai magneettitauluun. Magneetti pitää muistilaput hyvin paikallaan! Taidemagneetti -settiin kuuluu kolme magneettia.

Tämä käsin valmistettu magneetti on vastuullinen, uudelleen käytetystä materiaalista tehty tuote. Tuote syntyi tarpeesta hyödyntää painotöistä ylijääneet taidepaperit. Myös pahvinpaloja oli kertynyt kehyspahvien leikkuujätteenä. Taidepaperi on liimattu 2 mm paksuiseen pahviin ja suojattu mattalakalla käytön kestäväksi. Pahvin takana on pala magneettinauhaa. Kaikki työvaiheet on tehty käsin.

Tuotteeseen käytetyt taidepaperit on painettu käsin gellipainanta-tekniikallla. Gellipainanta on monotypiaa, joka on yksi taidegrafiikan muodoista. Jokainen käsinpainettu vedos on uniikki.

Tuotekuva on käsitelty mahdollisimman luonnonmukaiseksi. Tuotteen värisävy näyttöruudulla saattaa kuitenkin hieman poiketa fyysisestä tuotteesta, teknisistä syistä johtuen.


9,90 € 13,50 €
Ei sisällä toimitusmaksua