Taidekortti | mietelause

Käsintehty ja uniikki taidekortti mietelauseineen ilahduttaa itseä ja ystävää. Eri kierrätyskirjoista leikatut ja yhteen kootut, vähän huvittavatkin lauseet saavat uuden, runollisen elämän näissä yksilöllisissä korteissa. Tekstit on tulostettu ympäristöystävälliselle paperille.

Kortissa on teksti: "Jos jostakin pitää tarpeeksi, kuuntele musiikkia."

Kortin koko on n. 10,5 x 15 cm. Kortti on kaksiosainen ja sisältä tyhjä, joten voit kirjoittaa sinne oman tervehdyksesi. Valkoinen korttipohja on 225 g vahvuista ja happovapaata, ympäristöystävällistä kartonkia. Uusiokirjekuori sisältyy hintaan.

Taidekorttien kuva-aihe on painettu käsin Gel Print -levyllä. Painamiseen on käytetty myös akryylimaaleja ja luonnonkasveja. Painotekniikan nimi on gellipainanta. Gellipainanta on monotypiaa, joka on yksi taidegrafiikan muodoista. Jokainen paperille käsinpainettu vedos on uniikki.

Tuotteen hintaan lisätään toimituskulut. Tuotekuva on käsitelty mahdollisimman luonnonmukaiseksi. Tuotteen värisävy näyttöruudulla saattaa kuitenkin hieman poiketa fyysisestä tuotteesta, teknisistä syistä johtuen.

6,50 €
Ei sisällä toimitusmaksua