Taidekortti | kollaasi

ALE

Uniikki käsintehty taidekortti sopii onnittelukortiksi merkkipäivää viettävälle tai ilahduttamaan saajaansa muuten vaan. Taiteellisen kortin voi vaikka kehystää! Kollaasitekniikalla tehty kortti on täynnä kauniita yksityiskohtia.

Kortin koko on n. 10,5 x 15 cm. Kortti on kaksiosainen ja sisältä tyhjä, joten voit kirjoittaa sinne oman tervehdyksesi. Valkoinen korttipohja on 225 g vahvuista ja happovapaata, ympäristöystävällistä kartonkia. Uusiokirjekuori sisältyy hintaan.

Taidekortit on tehty kollaasitekniikalla käyttäen materiaalina käsin painettujen taidepapereiden ylijäämäpaloja. Nämä taidepaperit on painettu Gel Print -levyä, akryylimaaleja ja eri kuviointitapoja käyttäen. Gellipainanta on monotypiaa, joka on yksi taidegrafiikan muodoista. Jokainen paperille käsinpainettu vedos on uniikki.

Tuotteen hintaan lisätään toimituskulut. Tuotekuva on käsitelty mahdollisimman luonnonmukaiseksi. Tuotteen värisävy näyttöruudulla saattaa kuitenkin hieman poiketa fyysisestä tuotteesta, teknisistä syistä johtuen.


4,50 € 6,50 €