Taidekortti | kollaasi

Uutuus!

Käsintehty ja uniikki taidekortti sopii tsemppikortiksi ystävälle tai onnittelukortiksi. Kortin teksti: "Kaikkea hyvää", on positiivinen hyvän mielen toivotus (tekstileimasin: www.korttipaja.fi). Gellilevyllä käsinpainettu kortti on täynnä kauniita yksityiskohtia.

Kortti on tehty kollaasitekniikalla. Kuvioidut ja eriväriset paperit on painettu käsin Gel Print -levyllä ja yhdistelty kollaasiksi. Kuva-aiheena oleva lehti on painettu erikseen ja kohotettu korttipohjasta, näin korttiin on saatu kolmiulotteisuutta. 

Kollaasipapereiden painamiseen on käytetty akryylimaaleja ja luonnonkasveja. Painotekniikan nimi on gellipainanta. Gellipainanta on monotypiaa, joka on yksi taidegrafiikan muodoista. Jokainen paperille käsinpainettu vedos on uniikki.

Kortin koko on n. 10,5 x 15 cm. Kortti on kaksiosainen ja sisältä tyhjä, joten voit kirjoittaa sinne oman tervehdyksesi. Valkoinen korttipohja on 225 g vahvuista ja happovapaata, ympäristöystävällistä kartonkia. Uusiokirjekuori sisältyy hintaan. 

Tuotteen hintaan lisätään toimituskulut. Tuotekuva on käsitelty mahdollisimman luonnonmukaiseksi. Tuotteen värisävy näyttöruudulla saattaa kuitenkin hieman poiketa fyysisestä tuotteesta, teknisistä syistä johtuen.

6,50 €