Rautalanka-taulu sisustukseen, "tervetuloa meille"

Uniikki uutuustuote!

Rautalankataulu on kierrätyskehyksiin tehty, sisustuksellinen ja rustiikki huoneentaulu. Ajatuksia herättävä teksti on muotoiltu käsin tummasta rautalangasta. Nämä uniikit huoneentaulut kertovat kauniita tarinoita!

Rautalankateksti on muotoiltu käsin, kirjain kerrallaan, pihtejä ja sormia käyttäen. Elämää nähneet taulujen kehykset ovat löytöjä kirpputoreilta. Rautalankateksti on kiinnitetty pienillä ompeleilla taustapahviin, joka on päällystetty kierrätyskankaalla. Taustakangas on vaaleaa pellavaa tai puuvillaa.

Kierrätyskehykset on asianmukaisesti puhdistettu ja kevyesti pintahiottu. Niihin on kuitenkin jätetty näkyviin pienet kolhut ja kulumat, jotka kuuluvat luonnollisena osana tuotteen rustiikkiseen ulkonäköönTaulu on tarkoitettu ripustettavaksi sisätiloihin.

Taulussa on teksti: Tervetuloa meille. Taulun koko on: 20 x 20 x 1,1 cm. Puisen kehyksen väri on musta. Sen takana on ripustuslenkki. Taustassa on tekijän leima. 

Tuotteen hintaan lisätään toimituskulut. Toimitus pakettina.

Tuotekuva on käsitelty mahdollisimman luonnonmukaiseksi. Tuotteen värisävy näyttöruudulla saattaa kuitenkin hieman poiketa fyysisestä tuotteesta, teknisistä syistä johtuen.


35,00 €
Ei sisällä toimitusmaksua
Varastossa