Luonnoskirja, uusio

Annoin vanhoille kierrätyskirjoille uuden elämän luonnos- tai muistikirjana. Näin ne tuovat iloa vielä vanhoilla päivilläänkin! Kun kirjan sivut on poistettu, jäljelle jää hienot kannet, joihin olen käsin sitonut uudet sivut. Kauniit vintagekannet ja kirjan selkämyksen ompeleet tekevät kirjasta nostalgisen.

Nämä uusiokirjat ovat uniikkeja kappaleita!

Kierrätyskansissa on luonnollisesti pieniä kolhuja ja kulumia, jotka saavat näkyä. Siten ne ovat aidoimmillaan! Ajan patina kuuluu näihin uusiokirjoihin, joita voit käyttää muisti-, vieras- tai luonnoskirjana. Suosittelen näitä myös art journaliin tai muuhun sekatekniikkaan. Mikä sopisi paremmin näiden rustiikkisten kirjojen sivuille kuin itsetehty taide!

Tämä mustakuviollinen kirja on sidottu käsin vihkosidoksella, jossa on silmukkamaiset ompeleet. Kirjan selkämyksessä ompeleiden alla näkyy haalealla kirjan nimi: "Kansakoulun uusi laulukirja"

Sivupaperina on pääosin luonnonvalkoinen, happovapaa ja ympäristöystävällinen, 115 g vahvuinen Munken -paperi. Sen sileään pintaan on hyvä kirjoittaa tai piirtää. Kirjassa on 72 tyhjää sivua, joista 12 kpl on ruskeaa ekopaperia.

Tämä vastuullinen uusiotuote on yksilöllinen lahjaidea ja kätevä vaikka postittaa. Tämän kirjan koko on 13 x 19,7 x 1,5 cm (leveys x korkeus x paksuus).

Tuotteen hintaan lisätään toimituskulut. Toimitus pakettina.

Tuotekuva on käsitelty mahdollisimman luonnonmukaiseksi. Tuotteen värisävy näyttöruudulla saattaa kuitenkin hieman poiketa fyysisestä tuotteesta, teknisistä syistä johtuen.

25,00 €
Ei sisällä toimitusmaksua