Grafiikka | Monotypia | Leppä

Käsinpainetussa, uniikissa taidevedoksessa on paljon kauniita ja herkkiä yksityiskohtia. Taideteokseen on painettu lepän lehti, jonka reikiintynyt muoto tuo graafista ilmettä sisustukseen.

Tämä monotypia on originaali, jota on vain tämä yksi kappale. Siitä kertoo myös teoksen alalaidassa oleva vedosmerkintä 1/1. Teos on painettu käsin Gel Print -levyä ja akryylimaaleja käyttäen happovapaalle taidepaperille. Gellipainanta on monotypiaa, joka on yksi taidegrafiikan muodoista. Käytän gellipainantaan luonnonkasveja, jotka poimin puutarhasta tai mökkimetsästä. 

Taidevedos on kiinnitetty happovapaalla teipillä kehyspahviin. Siinä ei ole ripustinta. Luonnonvalkoinen ja happovapaa paspartuuri on standardikokoinen, 18 x 24 x 1,6 cm, (leveys x korkeus x paksuus), joten se sopii sellaisenaan myynnissä oleviin valmiskehyksiin. Kuva-aukon koko on 12 x 17 cm, kuvan koko on n. 8,5 x 13 cm.

Tuotteen hintaan lisätään toimituskulut. Tuotekuva on käsitelty mahdollisimman luonnonmukaiseksi. Tuotteen värisävy näyttöruudulla saattaa kuitenkin hieman poiketa fyysisestä tuotteesta, teknisistä syistä johtuen. En suosittele teoksen asettamista paikkaan, jossa se altistuu tuntikausiksi suoraan auringonvaloon.


25,00 €
Ei sisällä toimitusmaksua