Grafiikka | Kollaasi | Heinät

Käsinpainetussa uniikissa taideteoksessa on paljon kauniita yksityiskohtia. Tässä kollaasissa toistuvat luonnonheinien herkät kuviot, jotka tuovat graafista ilmettä sisustukseen.

Tämä grafiikan teos on originaali, jota on vain tämä yksi kappale. Siitä kertoo myös teoksen alalaidassa oleva vedosmerkintä 1/1. Kollaasiin käytetyt kasvien kuvat on painettu käsin gelli-levyä, akryylimaaleja ja luonnonheiniä käyttäen happovapaalle taidepaperille. Kollaasin osana myös kierrätyspaperia. 

Gellipainanta on monotypiaa, joka on yksi taidegrafiikan muodoista. Käytän gellipainantaan luonnonkasveja, jotka poimin puutarhasta tai mökkimetsästä. 

Taidevedos on kiinnitetty happovapaalla teipillä kehyspahviin. Siinä ei ole ripustinta. Luonnonvalkoinen ja happovapaa paspartuuri on standardikokoinen, 30 x 40 x 1,6 cm, (leveys x korkeus x paksuus), joten se sopii sellaisenaan myynnissä oleviin valmiskehyksiin. Kuva-aukon koko on 20 x 28,6 cm.

Tuotteen hintaan lisätään toimituskulut. Tuotekuva on käsitelty mahdollisimman luonnonmukaiseksi. Tuotteen värisävy näyttöruudulla saattaa kuitenkin hieman poiketa fyysisestä tuotteesta, teknisistä syistä johtuen. En suosittele teoksen asettamista paikkaan, jossa se altistuu tuntikausiksi suoraan auringonvaloon.


69,00 €
Ei sisällä toimitusmaksua