KURSSIT

Tervetuloa mukaan!

GELLIPAINANTA -KURSSIT  2023

GELLIPAINANTAA, ALKEISKURSSI Heinolan Kansalaisopistossa

(VALITETTAVASTI KURSSI PERUTTU OSANOTTAJAPULAN TAKIA).Tule painamaan gellilevyllä kauniita kuvioita paperille vaikkapa luonnosta kerättyjä kasveja käyttäen. Sinun ei tarvitse osata piirtää eikä maalata tehdäksesi omannäköistä taidetta! Gellilevyllä on helppo tehdä monotypiaa, jossa jokainen käsinpainettu vedos on uniikki. Gellipainanta on kokeileva ja yllätyksellinen painotekniikka, jossa sattumalla on oma roolinsa.

Tekniikan paras anti on tekemisen ja kokeilemisen ilo. Maalipinnan kuvioiminen eri tavoin on helppoa, hauskaa ja rentouttavaa!

Kurssin info on ma 4.9. klo 17.30-19.00, jolloin mm. tehdään yhteistilaus tarvikkeista. Muut kokoontumiset maanantaisin 18.9., 25.9. ja 2.10. klo 17.30-20.30

GELLIPAINANTAA, JATKOKURSSI Heinolan Kansalaisopistossa

Peruskurssin käyneille tai aikaisemmin gellipainantaa tehneille. Lisää ideoita kuviointiin, kokeillaan mm. kuvansiirtoa. Kokeillaan muitakin maaleja, mm. vesivärejä. Vinkkejä ja ideoita; mihin valmiita printtejä voi käyttää ja mitä niistä voisi tehdä?

Oma gellilevy, tela, maalit ja muut tarvikkeet oltava jokaisella. Yksityiskohtaisempi tarvikelista lähetetään sähköpostitse ennen kurssin alkua.

Kurssipäivä lauantaina 28.10. klo 12-16.00. 


 

ILMOITTAUTUMISLINKKI ALLA: