Rautalankakortti, sydän

Kun haluat muistaa läheistäsi persoonallisella tavalla, joka varmasti huomataan, valitse käsintehty rautalankakortti. Ainutlaatuisesta valikoimasta löydät uniikit onnittelukortit juhlapäiviin ja muuhun muistamiseen.

Kauniiden korttien koristeena ovat rautalangasta muotoillut symbolit. Lähetä tämä sydänkortti tärkeälle ihmiselle, jota juuri nyt ajattelet. Se voi olla ystävä, puoliso, äiti, isä, mummo tai ukki. Omalle lapselle tai nuorelle annettu sydänkortti kertoo siitä, että hän on tärkeä. Sydämiä meille kaikille!

Kortit ovat uniikkeja, koska kuviot on muotoiltu yksitellen, sormeja ja pihtejä käyttäen. Taidekäsityö ja rustiikkinen rautalanka antavat upean ilmeen näille rautalankakorteille!

Korteissa on ajaton ja neutraali värimaailma, jonka ansiosta sama kortti sopii eri-ikäisten ihmisten monenlaiseen muistamiseen, sukupuolesta riippumatta.

Rautalankakoriste on kiinnitetty korttiin muutamalla ompeleella, joiden solmut ovat näkyvissä sisäkannessa. Keskellä oleva ympyrä on pala tapettia. Kortin takana on tekijän leima. Kortti on sisältä tyhjä, joten voit vapaasti kirjoittaa sinne oman tervehdyksesi.

Kaksiosaisen kortin koko on n. 10,5 x 15 cm. Korttipohja on 225 g vahvuista ja happovapaata valkoista kartonkia. Se on valmistettu 100 % kierrätysmateriaalista, jolle on myönnetty kansainvälisesti tunnettu Blauer Engel -merkki. Mukana tuleva ruskea uusiokirjekuori on FSC-sertifioitua materiaalia. Tuote on pakattu sellofaaniin.

Tuotteen hintaan lisätään toimituskulut. Toimitus kirjeenä.

Valmistustavasta johtuen rautalanka-koristeissa voi luonnollisesti olla pieniä muotoilueroja, mutta pääasiassa ne ovat tuotekuvan mukaisia. Tuotekuva on käsitelty mahdollisimman luonnonmukaiseksi. Tuotteen värisävy näyttöruudulla saattaa kuitenkin hieman poiketa fyysisestä tuotteesta, teknisistä syistä johtuen.


7,50 €
Ei sisällä toimitusmaksua