Rautalankakortti, hello

Hello-kortilla voi kysyä, mitä kuuluu? Tai sen voi lähettää muuten vaan ilahduttamaan saajaansa. Käsintehty rautalankakortti on kiva saada ja se jää mieleen! Ainutlaatuisesta valikoimasta löydät uniikit kortit juhlapäiviin ja muuhun muistamiseen.

Kortit ovat ainutlaatuisia, koska rautalankakoristeet on muotoiltu yksitellen, sormeja ja pihtejä käyttäen. Rustiikkinen rautalanka antaa upean ilmeen näille yksilöllisille korteille!

Korteissa on ajaton ja neutraali värimaailma, jonka ansiosta sama kortti sopii eri-ikäisten ihmisten monenlaiseen muistamiseen, sukupuolesta riippumatta.

Rautalankakoriste on kiinnitetty korttiin muutamalla ompeleella, joiden solmut ovat näkyvissä sisäkannessa. Keskellä oleva ympyrä on pala tapettia. Kortin takana on tekijän leima. Kortti on sisältä tyhjä, joten voit vapaasti kirjoittaa sinne oman tervehdyksesi.

Kaksiosaisen kortin koko on n. 10,5 x 15 cm. Korttipohja on 225 g vahvuista ja happovapaata valkoista kartonkia. Se on valmistettu 100 % kierrätysmateriaalista, jolle on myönnetty kansainvälisesti tunnettu Blauer Engel -merkki. Mukana tuleva ruskea uusiokirjekuori on FSC-sertifioitua materiaalia. Tuote on pakattu sellofaaniin.

Tuotteen hintaan lisätään toimituskulut. Toimitus kirjeenä.

Valmistustavasta johtuen rautalanka-koristeissa voi luonnollisesti olla pieniä muotoilueroja, mutta pääasiassa ne ovat tuotekuvan mukaisia. Tuotekuva on käsitelty mahdollisimman luonnonmukaiseksi. Tuotteen värisävy näyttöruudulla saattaa kuitenkin hieman poiketa fyysisestä tuotteesta, teknisistä syistä johtuen.


7,50 €
Ei sisällä toimitusmaksua
Varastossa