Miksi valitsin Holvikaupan?

17.04.2023

Jos olet pienkäsityöläinen tai -yrittäjä kuten minä ja harkitset verkkokaupan perustamista, kerron sinulle  muutaman syyn siihen, miksi minä valitsin Holvin.

1. EDULLISUUS. Pienyrittäjän on laskettava menot tarkkaan. Holvi on edullinen.

2. KOTIMAISUUS. Holvi on suomalainen maksulaitos, joka tarjoaa myös verkkokauppapalveluita. Samalla saa tilin, jonne myyntitulot menevät sekä maksukortin.

3. HELPPOKÄYTTÖISYYS JA YKSINKERTAISUUS. Kun tekee käsin tuotteita myyntiin, ei ole paljon aikaa verkkokaupan rakentamiseen ja "viilaamiseen". Holvikauppa on helppo pystyttää.

4. PERUSMAKSUTAVAT VALMIINA. Kotimaiset verkkopankit, maksukortit sekä Visa- ja Mastercard-luottokortit ovat jo valmiina, eikä erillisiä sopimuksia tarvitse tehdä.

5. MYYN VAIN SUOMEEN. Haluan aloittaa verkkokaupan myymällä vain Suomeen. Holvi sopii siihen mainiosti.

6. LISÄOMINAISUUKSIA TARPEEN MUKAAN. Voin saada pakettia vaihtamalla lisäominaisuuksia, kuten kirjanpitopalveluita. 

Ja sitten muutama huono puoli HOLVISTA:

-HELPPOKÄYTTÖISYYS tarkoittaa, että sivupohjaa ja ulkoasua ei voi juurikaan muokata mieleisekseen. Visuaalisuus kärsii... Holvikauppa on perusmalli, mutta silläkin pärjää, ainakin alkuun.

-MAKSUTAPOJEN MÄÄRÄ ON RAJOITETTU, mutta minun kauppaani ne riittävät tässä vaiheessa.

-TOIMITUSKULUT, en voi asettaa kuin yhden toimituskulun, mikä on sama tilatessa yhden tai kymmenen tuotetta (!) Ratkaisin tämän sisällyttämällä toimituskulut tuotteen hintaan. 

Kaiken kaikkiaan Holvikauppa on matalan kynnyksen verkkokauppa-alusta. Aloitan tällä ja katsotaan, miten kauppa käy? Ehkä palaan tähän postaukseen myöhemmin, kun saan enemmän kokemusta Holvista.

Mukavaa päivää sinulle!