HEIPÄ HEI!

Heipä hei, olen Kirsi Paakkinen Heinolasta. Olen artesaani ja sivutoiminen käsityöntekijä.

Olen harrastanut kädentaitoja ja opetellut erilaisia käsityötekniikoita jo parikymmentä vuotta. Harrastus kasvoi sivutoimiseksi käsityöyrittäjyydeksi v. 2014. Uusia taitoja ja lisävarmuutta tekemiseen sain opiskelemalla  ohjaustoiminnan artesaaniksi 2020. Näin aikuisiällä olen kokenut, että on tullut aika keskittyä siihen, mikä itseä oikeasti kiehtoo.

Ja käsillä tekeminen on kiehtovaa! Juuri nyt olen innostunut tallentamaan kasvien muotoja paperille gelli- ja ekopainannan avulla. Näistä kiehtovista kuvioista olen kehittänyt tuotteita myyntiin. Tuotevalikoimaani kuuluu uniikit käsinpainetut kortit, taidevedokset, kirjanmerkit ja vihkot. Uusia tuotteita on jatkuvasti kehitteillä!

Muut käsityötekniikat, kuten makramee, rautalankatyöt, kirjansidonta ja monet muut, kulkevat kokoajan tässä kuvien tekemisen rinnalla. Kädentaitajalle onkin rikkaus osata useita eri tekniikoita. Tekniikasta toiseen vaihtaminen virkistää ja tuo vaihtelua työpäiviin!

Tuotemyynnin lisäksi ohjaan tilauksesta mm. gellipainanta-kursseja.

Asun Päijät-Hämeessä, mutta iso osa sielunmaisemaani löytyy Kainuusta. Ehkäpä juuri sieltä, mummulassa maaseudulla vietetyistä lapsuuden kesistä, on tarttunut kiinnostus luontoon ja käsillä tekemisen taito ja arvostus. 

Luova käsillä tekeminen on siis minun juttuni. Entäs sinun?

Mukava kun vierailit sivustollani! Ajankohtaisia juttuja löydät mm. Instagram-tililtäni @kirsipaakkinen.