KÄSITYÖKURSSIT TILAUKSESTA

gellipainantaa
gellipainantaa

GELLIPAINANTA-KURSSIT ALOITTELIJOILLE

Gellipainanta yllättää, ihastuttaa ja koukuttaa! Se on kokeileva tapa vedostaa käsin taidemaisia kuvia. Tekniikka on monotypiaa, yksi grafiikan muodoista. Jokainen vedos on uniikki, toista täysin samanlaista ei voi tehdä. Se on juuri se, mikä koukuttaa kokeilemaan lisää!

Kurssin kesto ja hinta riippuu osanottajien määrästä ja kurssin sisällöstä. Osanottajien määrä n. 4-8 henkilöä / kurssi. Kurssitilassa pitää olla riittävästi omaa pöytätilaa jokaiselle. Painamiseen käytetään Gel Press- gellilevyjä. Niistä voimme tehdä yhteistilauksen ennakkoon, jos kurssilaiset haluavat ostaa ne omaksi. Vaihtoehtoisesti minulla on myös käytettyjä, erikokoisia gellilevyjä, joita voi lainata kurssin aikana. Kurssilaisella on hyvä olla oma tela, vesiliukoisia akryylimaaleja, ja paperia. Tavallinen kopiopaperi sopii alkuun hyvin. Ota yhteyttä, niin kerron tarkemmin!

makrameen solmimista
makrameen solmimista

MAKRAMEE-KURSSIT ALOITTELIJOILLE

Opetellaan muutama perussolmu ja solmitaan niillä amppeleita tai pieniä/keskikokoisia seinäraanuja. Kurssin hinta ja kesto riippuu sisällöstä ja osanottajien määrästä, kuitenkin n. 4-8 henkilöä / kurssi. Kursseilla käytetäänPaulina punoskudetta, mitä on helppo aloittelijankin solmia. Valittavana sisustuksellisia perusvärejä: mm. valkoisen, ruskean ja harmaan sävyjä. Mukana valmiita malleja, joista myös kirjalliset ohjeet apuna solmimisessa. Ota yhteyttä, niin sovitaan yksityiskohdista tarkemmin!